Οι Γερμανοί ΞΑΝΑ.......
Κάθε 2-3 δεκαετίες οι Γερμανοί ως κράτος μας εξοντώνουν ως λαό με την φυσική και κυριολεκτική έννοια του όρου.
Μετά την εγκληματική δράση τους στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο , η Ελλάδα διαλύθηκε για άλλη μια φορά με τα καραβάνια των μεταναστών των δεκαετιών 1950-1960.
Τα νιάτα της Ελλάδας έφυγαν τότε , αφού οι Γερμανοί δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο εδώ, για να μπορέσουν να δουλέψουν, και πήγαν .... να συμβάλλουν στο Γερμανικό οικονομικό θαύμα και να έχουν ενα κομμάτι ψωμί.
Σάπισαν τα νιάτα αυτά στις γερμανικές φάμπρικες και γύρισαν πίσω τις τελευταίες δεκαετίες –οσοι επέζησαν- ξεχαρβαλωμένα γεροντάκια, για να κλείσουν τα μάτια τους εδώ.
Και τώρα έρχεται και το τελειωτικό χτύπημα των Γερμανών στην νέα [Τρίτη] γενιά των Ελλήνων.
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα Σόϊμπλε και Μέρκελ ούτε από οφειλόμενες αποζημιώσεις του πολέμου ,ουτε από ανεργία ,ουτε από κοινωνική εξαθλίωση, αλλα ουτε και από την διαχρονική μιζαδόρικη λειτουργία των γερμανικών κολοσσών στην ελληνική οικονομία που, κατά κοινή ομολογία, έχει μεγάλο μερίδιο για την καταστροφή μας.
Το πιό πρόσφατο είναι η ειρωνική και χλευαστική αντιμετώπισή μας από τον Σόϊμπλε .
Καλύτερα να βοηθήσω οικονομικά το Πόρτο-Ρίκο παρά την Ελλάδα, είπε.
Ομως το τελευταίο πεντάμηνο κατέδειξε ότι είμαστε πράγματι αδύναμοι να τα βάλουμε με τους.... λύκους. Γιατί πλέον στην Ευρώπη έχουμε πρόβατα και... λύκους.
Τα χθεσινά δε ακόμη χειρότερα ολο το μιντιακό φάσμα ξεκινάει την ενημέρωση με την φράση «ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ..ΑΙΜΑ από την ΕΛΛΑΔΑ....!!!».
ΜΝ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ